Mini Bölcsőde - Csoprtjaink

 

 

Neve

 Gyermeknyelven

Gyermeklétszám, életkor

 

Tündérkert Magyar – Angol Nyelvű Mini Bölcsőde I.

Szivárvány csoport

„kisbölcsisek”

7 fő

 1- 2 éveseknek

Tündérkert Magyar – Angol Nyelvű Mini Bölcsőde II.

Süni csoport

óvoda előkészítő csoport

7fő

2 – 3 éveseknek

 

Mini bölcsődében életkor és érettség szerint vannak besorolva a gyerekek.

 

Év közben a csoportok között az átjárás érettség és életkor függvénye. Ha a gyermek egyéni fejlődésében magasabb szintre jut, mint a társai, akkor a következő szintre léphet. A csoportváltást pedagógiai, szülői egyeztetés, megbeszélés előzi meg. Ez a gyermek számára nem okoz problémát, mert mire ideér, addigra már mindenkit ismer.

Három évet, ha betöltik, minden év szeptember 1-től a saját óvodánkban folytathatják tovább a tündérkerti életet, teljesíthetik az óvodai jogviszonyból adódó kötelezettségeiket.

 

Felvétel: egész évben folyamatos.

 

Az érdeklődő látogatók: minden nap délelőtt 9.00 órától 11.00 óráig, vagy délután 17.00 órától – 18.00 óráig látogathatnak el hozzánk.

Lehetőség szerint telefonos egyeztetés után. Mobil:20/217 2331 Telefon: 62/664 – 272

 

Az intézmény megtekintése, a gyermekek védelme érdekében a látogató személyi igazolványának és a gyermek anyakönyvi kivonatának bemutatásával, regisztráció vezetésével történik.

Intézményünk kiemelt biztonságot és gondoskodást biztosít a hozzánk járó gyermekek számára. Ezért személyesen érdeklődő szülők esetén két dolgot is megteszünk annak érdekében, hogy valóban csak olyan érdeklődő legyen az intézményben, aki gyermekének keres bölcsődét/óvodát, és esetlegesen nem valamilyen egyéb szándék vezérli.

 A fentiek miatt minden hozzánk érkező érdeklődőt regisztrálnunk kell, miután bemutatta a személyi igazolványát, lakcímkártyáját és gyermekének születési anyakönyvi kivonatát. Ezen dokumentumok hiányában, akkor sem lehetséges a bölcsőde/óvoda és a gyermekek óvodai életének megtekintése, ha az érdeklődő az egyeztetett időpontra már megérkezett az intézménybe.

A gyerekek fokozott biztonsága érdekében sajnos semmilyen kivételt nem tudunk tenni ! Megértésüket a gyerekek nevében köszönjük!